Home Sweet Home

It's been 3 days saye dah kat rumah. Can't believe that my perspective has totally changed now. Hmm.. dulu, duduk rumah seminggu pun dah menggelepar kebosanan and x sabar nak blk UTP. But now, setelah 3 hari berlalu tak ade lagi elemen2 bosan dtg bertandang. Thanks mom for the 24-hour streamyx that makes me feel alive all the time. Haha!

Kertas kerja perniagaan yang tertangguh selama 6 bulan kini berjaya disiapkan. Jawatan terkini saya hanya menjadi surirumah sepenuh masa di samping mengambil order brg dari customer secara online. And thanks also to my siblings yang dah terer bawak kete. Seronok ade driver nie. Feels like everything is in my hand. Hehe.. kakak yang kejam....

Being home is not bad at all. It takes almost 5 years for me to realize that home is a really sweet little thing. Everyone in this house is still busy, but we utilize the remaining time pretty well. Hmm... aktiviti yang banyak di rumah ini menyebabkan saya masih tidak berpeluang membuat sebarang persediaan for my engagement day. It sounds bad but I think I'm good in handling the last minutes events. Eheh!

So, my decision to go home early is worth it. No jiwang2 things anymore. Hehe.... Cuma ada satu persoalan di sini, can I block the amount of food entering my tummy? Everything feels so delicious here and it's free. Only God knows how I love free stuff! Haha!

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.