Hari Yang Malang

Hari ini saya buat lab. Saya pergi kutip air taik di STP kul 9.30. Setup2 barang sampai kul 12, pastu pergi jemput mekanik kete kat taman maju sbb kete lily xley start. Pastu sambung wat lab sampai kul 3. Hari ini second day saye datang bulan, waktu di mana flow ia sgt heavy tp saye tidak menyangka se-heavy ini. Walaupun telah memakai pad yang mempunyai daya protection paling tinggi (overnight + wing + double anti-leakage channel), saye masih mengalami serious leakage. Sebbaik etty perasan.

Walaupun mengalami kebocoran, saye terpaksa ke post office after buat lab sbb nak pos barang yang customer order (pos laju masa dia sampai kul 3.30 jek). Saya cuba masuk ke post office dgn memakai lab coat utk meng-cover kesan kebocoran di pakaian saya, tapi malang, lab coat juga terkena kesan bocor. Saya dgn gamble nyer masuk ke post ofis jugak....

Lps tu saya balik ke blok. Semasa sedang memanjat tangga, saya ternampak 2 org adik cleaner sedang mencuci tiang tangge. Saye lari dengan dahsyatnya utk mengelak dari dilihat kesan darah yang banyak itu. Sekali saye jatuh tangge. Isskk... sia-sia saya pecut, baik saya naik tangge diam2 jek. Tak pepasal dah 2 kali malu. Haiihh... susah btul jadi pompuan....

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.